SUSU STRAWBERRY INI JADI PILIHAN RAMAI IBU DISEBABKAN KHASIATNYA YANG TAK TERNILAI


 

Pengalaman mengandungkan bayi selama 9 bulan merupakan pengalaman yang tidak ternilai buat semua wanita yang bergelar ibu. Di zaman teknologi ini, para ibu tahu betapa pentingnya untuk memberi nutrisi terbaik kepada bayi dari semasa bayi dalam kandungan lagi. Bukan itu sahaja, selepas bayi dilahirkan, bayi akan terus menyerap nutrisi dari tubuh ibu melalui susu ibu.

Justeru sangat penting buat si ibu untuk menjaga pemakanan yang diambil ketika mengandung dan menyusu kerana pemakanan yang betul, boleh menjamin kesihatan bayi dan lebih penting lagi, menggalakkan perkembangan minda bayi.

Ibu yang bijak dan prihatin bukan sahaja akan mengawal pemakanan mereka bahkan akan mengambil makanan tambahan yang kaya dengan bahan semulajadi yang akan memberi khasiat tidak ternilai buat tubuh mereka dan bayi dalam kandungan.

Prihatin dengan keperluan seorang ibu, Aurawhite  mengeluarkan produk untuk diamalkan oleh para ibu ketika mengandung dan menyusu yang dikenali sebagai Auramom Milk.

 

 

Auramom Milk with Fenugreek merupakan susu untuk ibu berperisa STRAWBERRY yang bertindak sebagai Milk Booster yang mampu meningkatkan pengeluaran susu ibu dan memberi nutrisi seimbang untuk ibu dan bayi. Ia merupakan susu ideal untuk diamalkan oleh ibu mengandung dan ibu menyusu. Ia diperkaya dengan susu kambing organik yang merupakan susu terbaik di dunia selepas susu ibu dan ekstrak bahan semulajadi seperti oat, mixberries, strawberry, halba dan wheat cereal.

Cara pengambilan Auramom sangat mudah dengan bancuhan 2 skup serbuk Auramom bersama 150ml air suam. Kacau rata dan sedia diminum. Minum setiap pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Rasa strawberrynya yang lazat pasti membuat ibu ibu teruja dan menjadikan Auramom Milk minuman kegemaran harian anda.

Sudah menjadi kebiasaan kebanyakan wanita mengandung akan mengalami alahan ketika mengandung atau lebih dikenal sebagai “morning sickness”. Auramom Milk juga berupaya mengurangkan alahan ibu mengandung disamping membekalkan tenaga tambahan ketika mengandung.

Berikut merupakan khasiat Auramom Milk yang wajib anda ketahui:

IBU

 • Membekalkan nutrisi seimbang untuk para ibu
 • Memberi tenaga dalam tempoh kehamilan
 • Membekalkan tenaga untuk ibu sepanjang hari
 • Meningkatkan penghasilan susu ibu
 • Susu ibu lebih pekat dan creamy (anak pasti suka)
 • Menyokong penuh ibu bekerja Pam susu lebih banyak
 • Bukan sahaja kuantiti susu tetapi kualiti susu terbaik

BAYI

 • Meningkatkan imunisasi bayi
 • Membekalkan nutrisi terbaik untuk bayi
 • Kulit bayi lebih cantik
 • Bayi kurang meragam
 • Diperkaya dengan vitamin dan zat yang diperlukan bayi.

Untuk ibu yang mahukan yang terbaik untuk anda dan bayi anda, pilihlah Auramom Milk sebagai makanan tambahan anda sepanjang tempoh hamil dan menyusu. Auramom Milk membantu anda merasai pengalaman hamil yang indah dan menceriakan.

Dapatkan Auramom Milk dan berikan yang terbaik untuk bayi anda
Order Now! Whatsapp sekarang wasap.my/+60123888567
Order Now! Whatsapp sekarang wasap.my/+60142399995

Dan jangan lupa untuk tahu lagi info lanjut boleh follow FACEBOOK kami klik sahaja di sini  https://www.facebook.com/aurawhiteofficial/