SILA BACA TIPS BERKESAN HILANGKAN PARUT


PETUA HILANGKAN PARUT JERAWAT

Petua Hilangkan Parut Jerawat

Jerawat adalah satu masalah kulit yang sering terjadi kepada semua kaum tidak kira kaum wanita atau kaum lelaki. Biasanya masalah jerawat pada muka akan terjadi seawal remaja.

Keadaan ini menyebabkan ramai yang tidak selesa dan kurang keyakinan diri dengan wajah yang tidak cantik. Jadi, menghilangkan jerawat dan memiliki kulit yang licin dan bersih adalah idaman bagi semua.

Antara petua orang-orang dulu

Gunakan Madu– Mula-mula ambil sedikit madu dan campurkan dengan bedak sejuk. Letakkan bedak sejuk yang bercampur madu itu pada kawasan yang ada jerawat. Lakukan 2 kali sehari untuk melihat hasil yang cepat.

Gunakan Timun–  Hiris timun segar, dan tampalkan pada kulit muka yang berparut. Biarkan setengah jam, kemudian bilas dengan air sejuk. Amalkan setiap hari sehingga parut hilang.

Gunakan Lidah Buaya– Ambil daun lidah buaya dan belah dua supaya lendirnya keluar. Kemudian ambil lendir tersebut dan sapukan pada kawasan berparut. Lakukan 3 kali seminggu Insyaallah parut jerawat akan hilang.

Gunakan Asam Jawa– Ambil sedikit asam jawa dan ramas dengan bercampurkan air. Jangan terlalu cair. Sapukan ramuan asam jawa itu pada kulit yang berparut jerawat. Biarkan sehingga kering dan bilas dengan air. Sebaiknya sapu sebelum tidur.

 

Tapi sekarang sudah ada teknologi yang dapat membantu mereka utk menghilangkan bekas atau kesan jerawat dengan cepat.

Amalkan Aurawhite collagen yang sudah terbukti berkesan dan amai testimoni yang berjaya. Anda boleh search google taip testimoni aurawhite akan keluar beribu testimoni yang berjaya dengan mengamalkan produk aurawhite.

Anda boleh tengok antara pengguna yang mengamalkan aurawhite collagen

 

Macaman nak dapatakan produk ini boleh buat dengan pembelain terus ke website klik link bawah ini

AuraWhite Collagen Plus+

Boleh juga terus whatsapp untuk pertanyaan atau nak dapatkan info produk

0123888567  atau 0142399995