Rasai Kulit Cerah Dan Lembut Dengan AuraWhite Whitening Body Spa Lotion SPF 40


Jika anda yang sensitif dengan keadaan kulit anda, kulit yang kering pasti membuat anda tidak selesa sepanjang hari. Pastinya losyen sentiasa dibawa ke mana mana untuk memastikan kulit tangan anda lembap sepanjang masa.

Namun tidak semua losyen memiliki keistimewaan seperti Aurawhite Body Spa Lotion. Aurawhite Body Spa Lotion ini sangat digemari ramai kerana ia mempunyai kelebihan dan khasiat yang sangat menarik dan mengujakan si pemakainya.

Aurawhite Body Spa Lotion mempunyai SPF 40 dimana ia boleh melindungi kulit dari cahaya matahari. Jadi ianya sangat sesuai dipakai jika anda bercadang untuk pergi bercuti di pantai dan negara yang bersuhu panas seperti Mesir.

Losyen ini berbau strawberi yang sangat wangi dan harumannya mampu bertahan sepanjang hari. Haruman losyen ini juga boleh menenangkan minda anda yang berserabut.

Selain baunya yang harum, losyen ini juga memberikan kesan pencerahan serta merta.  Sedikit olesan sahaja menjadikan kulit setona lebih cerah dan dengan pemakaian konsisten, kulit anda yang kusam dan gelap benar-benar boleh menjadi lebih cerah dan gebu.

Mereka yang memiliki kulit kering wajib memiliki losyen ini, kerana ia berupaya melembapkan kulit anda dan kulit anda kekal lembap jika bahagian yang disapu losyen tidak terdedah dengan basuhan air.

Istimewanya lagi, ia juga boleh merawat kulit yang tercemar dengan parut, dan tompok hitam. Ia mempunyai kandungan arbutin yang bukan sahaja boleh mencerah tapi juga merawat kulit berparut.

Jika anda memiliki masalah kulit berparut, disiplinkan diri anda dengan sapuan Aurawhite Body Spa Lotion, pasti kulit bersih dari parut malah menjadi anjal dan cerah sekata.

Tidak perlu risau, losyen ini tidak melekit dan sangat selesa dipakai, apatah lagi dengan harumannya yang wangi dan menenangkan. Peringatan Aurawhite Body Spa Lotion hanya boleh digunakan di bahagian tubuh, tidak sesuai untuk disapu pada wajah.

Jom dapatkan Aurawhite Body Spa Lotion sekarang. Rasai kulit lebih cerah dan lembut sepanjang hari dengan sapuan Aurawhite Body Spa Lotion.

Order Now! Whatsapp sekarang wasap.my/+60123888567
Order Now! Whatsapp sekarang wasap.my/+60142399995

Dan jangan lupa untuk tahu lagi info lanjut boleh follow FACEBOOK kami klik sahaja di sini  https://www.facebook.com/aurawhiteofficial/