PENTINGNYA BULU MATA LENTIK


AURALASH 3D FIBER MASCARA mengandungi MASCARA yang boleh melentikkan dan memanjangkan bulu mata secara semulajadi yang memudahkan even maskara pun senang cuci. tahan 4bulan tau jimat sangat2….
Tipsss pakai AURALASH 3D FIBER MASCARA
?Dh kering 1 lapis
?Pkai lagi selapiss
?Kering lg pkai 1 lapis lg

?Baru panjang Dan lebat
?Dan pkai zipzap
⭐️ 500% volume and length increase!
⭐️ New wand and wiper to prevent clumps!
⭐️ New Fibers that won’t dry out the gel!
⭐️ Ophthalmologist approved!
⭐️ Money back guarantee!

Rahsia Memakai Maskara Agar Tidak Menggumpal

Riasan mata merupakan kunci penting dari keseluruhan makeup yang menawan. Dan maskara dipercaya oleh sebagian perempuan mampu membuat penampilan semakin maksimal. Penggunaan maskara adalah proses terakhir dalam merias bagian mata. Walaupun paling akhir, teknik makeup satu ini paling sukar. Maskara selalu akan menggumpal di bulu mata. Tentunya Anda merasa tidak senang hati! Tapi jangan kuatir ya. Jom kongsi rahsia memakai maskara agar tidak menggumpal.

  1. Hindari Mengacau isi Maskara

Kebiasaan ini sering Anda lakukan ketika nak memakai maskara. Padahal udara yang masuk ke dalam maskara membuatnya akan cepat menggumpal. Semakin sedikit udara yang masuk, maskara pun tidak akan cepat kering. Jangan lupa juga untuk mengganti maskara setiap tiga bulan sekali.

3. Rendam Maskara Dengan Air Hangat

Maskara Anda sudah mulai mengering? Coba dulu cara yang satu ini! Tutup maskara dengan rapat dan rendam dengan air hangat. Formula maskara akan lebih mencair dan membuatnya mudah dipakai.

4. Usapkan Pada Tisu

Berbeza lagi dengan Anda yang baru membeli maskara. Tak sabar cepat-cepat pakai maskara yang baru dibeli? Eits, jangan risau. Formula maskara yang baru biasanya sangat basah sehingga berpotensi membuat gumpalan pada bulu mata saat pemakaian pertama. Jadi sebelum Anda menggunakannya, usapkan dulu maskara dengan kain lembut atau tisu.

5. Terlalu asik melayer maskara? Hati-hati!

Untuk mendapatkan bulu mata tebal anti gumpal, Anda tidak perlu memakai maskara berulang kali. Terlalu banyak lapisan pada bulu mata justeru akan membuatnya menggumpal dan susah “diapply”. maskara dilayer hanya dua sampai tiga kali saja. Satu lagi yang perlu diperhatikan, layer maskara saat formulanya masih terasa basah di bulu mata ya. Kalau layer sebelumnya sudah kering, akan lebih susah dan hasilnya jadi menggumpal tidak cantik.

6. Ayunkan Sikat Maskara Dari Dekat Akar Ke Ujung Bulu Mata

Cara terbaik yang dapat Anda lakukan adalah aplikasikan maskara dari dekat akar ke ujung bulu mata. Dengan mengayunkan maskara menggunakan gerakan zig-zag, bulu mata jadi tidak menggumpal. Selamat mencuba ya!

Tapi jangan risau dengan ada nya Aura lash 3D Fibre Mascara Mudah je hanya sapuan lentik 1,2,3 Aura Lash Fibre Mascara❤
Super curling & lifting mascara
97%
Said it visibly lifts lashes
94% said dramatic length & volume
100%
said long wearing results

Cara penggunaan:
Letakkan kawasan lengkung berus pada bulu mata dan sapukan pada bulu mata 2-3 kali dengan gerakan zigzag.

Dan cara basuh pun kami consult hokay!
?Pkai air biasa ….basah kan muka biar 2-3 minit cuci ngn sabun muka
?Bg kembng 2-3minit senang cuci bile mascara tu kembang

Memang Rugi Kalau Awak Tak Cuba ❤

So apa tunggu lagi? cepat dapat kan Aura white AURAWHITE 3D LASH MASKARA
Order Now! Whatsapp sekarang wasap.my/+60123888567
Order Now! Whatsapp sekarang wasap.my/+60142399995
Order Now! Whatsapp sekarang wasap.my/+60123888567
Order Now! Whatsapp sekarang wasap.my/+60142399995

Dan jangan lupa untuk tahu lagi info lanjut boleh follow FACEBOOK kami klik sahaja di sini  https://www.facebook.com/aurawhiteofficial/

Atau

Boleh Subscribe di Youtube  https://www.youtube.com/user/aurawhitebeauty