PENJAGAAN KULIT SEMUDAH ABC BUAT JEJAKA


Untuk sang jejaka yang prihatin dengan penjagaan kulit anda.

Bagaimanakah anda menjaga kulit anda? Dengan mencuci muka setiap hari ?

Percayalah, menjaga kulit dengan menggunakan pencuci muka sahaja tidak mencukupi.

Mencuci muka sahaja tidak mampu untuk menghalang kulit anda dari mengalami tanda penuaan.

Jejaka yang prihatin pastinya mahukan kulit mereka bukan sahaja bersih dari segala cela tapi juga kekal awet muda dan bebas tanda penuaan seperti garis halus, kedutan dan sebagainya.

Semestinya mereka ini mahukan cara yang mudah tanpa renyah apatah lagi buat mereka yang sibuk dengan karier masing-masing.

Dan tiada tips terbaik yang kami boleh berikan melainkan dengan mengambil Auramen Double Treasure sebagai makanan tambahan harian.

Mengapa kami sarankan Auramen Double Treasure?

Kerana Auramen Double Treasure ialah makanan tambahan didatangkan dalam bentuk kapsul yang amat mudah untuk diamalkan berbanding lambakan produk seumpamanya yang turut berada di pasaran. Hal ini sedikit sebanyak memudahkan dan menjimatkan rutin padat sang jejaka.

Auramen Double Treasure ialah kapsul untuk penjagaan kulit dan kesihatan khusus untuk kaum jejaka sahaja. Ianya padat dengan pati herba dan bahan semulajadi yang bagus untuk merawat masalah kulit disamping menjaga kesihatan tubuh luaran dan dalaman.

Antara kandungannya ialah kayu manis, goji beri,radix panas ginseng dan sebagainya.

Pengambilan 1 biji kapsul Auramen Double Treasure sehari selepas makan mampu menyelesaikan masalah kulit seperti kesan parut pada wajah dan tubuh, jerawat,jeragat, bintik hitam dan sebagainya.

Produk ini juga boleh mencerahkan kulit secara semulajadi, sangat sesuai untuk jejaka yang kerja mereka membuatkan mereka banyak terdedah dengan cahaya matahari.

Pembentukan tanda penuaan seperti kedutan dan garis halus juga boleh dielakkan dan wajah kekal nampak muda sentiasa.

Digalakkan untuk kurangkan atau sebaiknya hentikan pengambilan kafein supaya mudah untuk makanan tambahan yang diambil untuk menyerap ke dalam tubuh.

Amalan minum air masak sekurang-kurangnya 2 liter sehari mesti dijadikan kerana ia bukan sahaja satu keperluan dalam tubuh malah memudahkan lagi untuk si jejaka merasai khasiat yang terkandung dalam kapsul ini.

Ayuh dapatkan Auramen Double Treasure sekarang, untuk kesan yang lebih woww dan cepat, amalkan Double Treasure bersama Auramen Kolagen minuman kolagen untuk lelaki dan jadikan pemakanan sihat, beserta senaman sebagai rutin harian.

PM kami melalui Whatsapp ke no Hq Auramen

www.wasap.my/60182303981
www.wasap.my/60182303981
www.wasap.my/60182303981