Lenyapkan Berbagai Masalah Kulit dengan Bantuan Sheet Mask!


Lenyapkan Berbagai Masalah Kulit dengan Bantuan Sheet Mask!

Tren sheet mask yang berasal dari Korea ini banyak digemari kerana bentuknya yang seperti  tissue sangat mudah ketika digunakan. Biasanya sheet mask diperkaya dengan serum khusus sehingga hasilnya pun lebih efektif dan cenderung cepat dibandingkan masker lainnya. Gunakan sheet mask setelah mencuci wajah, kenakan toner dulu, lalu pasang sheet mask dan biarkan 15-20 miniit lalu tepuk-tepuk ringan.  Pilih lah sheet mask yang sesuai dengan masalah kulit Anda.

memPunyai kulit berminyak bukan bermaksud bebas dari hidrasi. Kalau lagi traveling, kepenatan, atau simply efek ubat jerawat yang memang agak drying, kulit saya yang berminyak ini juga sering mengalami hidrasi.

 Pakai 3D diamond sheet mask new improvement ni. Ambil dari peti ais terus pakai kat muka 30minit kulit anjal cerah n lembap sgt..Best gile tauu… Boleh kecutkan pori2

KELEBIHAN 3D DIAMOND SHEET MASK AURAWHITE :
✔ Mengembalikan keremajaan kulit anda
✔ Melembapkan kulit
✔ Anti Penuaan
✔ Mengecilkan pori-pori pada wajah anda
✔ Menegangkan kulit wajah yang kendur
✔ Mencantikan kulit wajah anda
✔ Menggunakan nano pitera merawat kulit sehingga lapisan paling dalam
✔ Mengandungi pure hyaluronic acid bagi mengurangkan kedutan pada wajah
✔ Wajah segar bagai rawatan di salun kecantikan

BAHAN AURAWHITE 3D SHEET MASK :
1. Air
2. Collagen

3.Sorbitol
4. Hyaluronic Acid
5. Arctostaphylos Uva Ursi (Bearberry)
6. Leaf Extract
7. Pro-Vitamin B5

 Last but not least, 3D sheet mask dengan kandungan nano pitera, Collagen, Pro-Vitamin B5 membuat kulit lebih segar dan tegang. 3D Sheet mask ini mengurangi kemerahan di kulit dan cukup melembapkan tanpa membuat kulit terasa melekit. Apatah lagi Efek mencerahkan serta merta terasa di kulit saya, tapi dengan mengurangi kemerahan di kulit, skintone jadi lebih rata. Permukaan kulit juga jadi jauh lebih halus dan dry patches berkurang! TQ AURAWHITE MEMANG TERBAIK !! LOVE AURAWHITE <3

Memang Rugi Kalau Awak Tak Cuba ❤

So apa tunggu lagi? cepat dapat kan Aura white AURAWHITE 3D DIAMOND FACE MASK
Order Now! Whatsapp sekarang wasap.my/+60123888567
Order Now! Whatsapp sekarang wasap.my/+60142399995
Order Now! Whatsapp sekarang wasap.my/+60123888567
Order Now! Whatsapp sekarang wasap.my/+60142399995

Dan jangan lupa untuk tahu lagi info lanjut boleh follow FACEBOOK kami klik sahaja di sini  https://www.facebook.com/aurawhiteofficial/

Atau

Boleh Subscribe di Youtube  https://www.youtube.com/user/aurawhitebeauty