KHAS UNTUK YANG BERJERAWAT & BERMINYAK


Masalah kulit sensitif seperti  kulit berminyak, berjerawat dan berjeragat  bukan lagi perkara biasa di kalangan rakyat Malaysia apatah lagi dengan cara pemakanan rakyat Malaysia yang sudah terbiasa dengan makanan berempah dan berminyak yang menjadi salah satu punca terjadinya masalah kulit sensitif ini.

Namun selain faktor pemakanan, terdapat faktor-faktor lain juga yang mengundang masalah kulit sensitif ini seperti masalah berkaitan dengan hormon, penggunaan alat solek, stress dan lain-lain. Mereka yang mempunyai masalah kulit yang teruk ini juga biasanya mempunyai keyakinan diri yang rendah menyebabkan mereka berasa malu untuk melakukan aktiviti seharian dan juga untuk berhadapan dengan orang ramai.

Menyedari dan prihatin dengan mereka yang mempunyai masalah kulit sensitif ini, Aurawhite Global Sdn Bhd mengeluarkan produk penjagaan wajah yang iaitu Aurawhite Beauty Acnoskin. Aurawhite Beauty Acnoskin atau nama singkatannya Acnoskin diformulasi daripada bahan-bahan semulajadi yang khusus untuk merawat masalah kulit sensitif iaitu seperti masalah kulit berminyak, berjerawat, berjeragat dan lain-lain.

Set Acnoskin mempunyai 5 item di dalamnya iaitu CC Cream (krim siang), Aura Magique (krim malam), Blemish Serum, Black Rice Soap beserta percuma krim jerawat iaitu Acno Cream. Setiap item di dalam Acnoskin sememangnya khusus diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi yang bertujuan untuk merawat kulit yang bermasalah teruk.

Berikut merupakan penerangan untuk setiap item di dalam set Acnoskin ini:

CC Cream (Krim siang): Krim siang ini berfungsi untuk melindungi wajah daripada sinaran UVA & UVB. Ia mengandungi SPF 35 didalamnya di mana kandungan SPFnya seperti disarankan oleh pakar kosmetik.

Aura Magique (Krim malam): Krim malam ini amat unik sekali bukan sahaja dari segi teksturnya sahaja, tetapi juga dari segi keberkesanannya juga. Auramagique 10 in 1 benefits ini memberikan anda perawatan maksimum untuk menanggalkan sel kulit mati, merangsang pertumbuhan sel kulit baru, menegangkan kulit, memberi efek whitening glowing skin power. Ia mengandungi ekstrak semulajadi terpilih memberikan anda kulit yang lebih mulus dalam 7 hari. Oleh itu, mereka yang mempunyai kulit berjeragat dan berparut amat disarankan untuk memakai krim ini, kerana ia amat membantu untuk menghilangkan jeragat dan parut di wajah.

Blemish Serum:  Serum ini membantu mengawal sebum pada wajah dari jerawat, bintik hitam, akne dan kulit berminyak. Serum ini mempunyai kaedah rawatan intensif untuk mempercepatkan pemulihan sel kulit. Serum rawatan ini juga membantu menentang masalah kulit yang berminyak.

Black Rice Soap: Sabun beras hitam ini membantu untuk menanggalkan semua kotoran, minyak dan sel kulit mati. Ia juga membantu membersihkan liang pori-pori yang tersumbat dan sekali gus membantu merawat kulit berminyak. Kulit akan terasa bersih dan licin selepas memakai sabun ini.

Acno cream (Krim jerawat): Krim jerawat ini membantu mempercepatkan pengecutan jerawat yang baru tumbuh hanya dalam masa beberapa hari sahaja secara semulajadi.

Cara pemakaian Acnoskin pada waktu siang  adalah dengan membasuh wajah terlebih dahulu dengan Black rice soap, kemudian sapukan blemish serum ke seluruh wajah dan sapu pula krim siang untuk melindungi wajah anda dari sinaran matahari. Untuk penggunaan waktu malam pula, ikut step di atas, Cuma gantikan krim siang dengan krim malam. Sapu acno cream pada kulit yang bermasalah selepas memakai krim siang atau krim malam contohnya pada jerawat yang baru tumbuh.

Antara kelebihan Aurawhite Beauty Acnoskin ini ialah:

-Merawat masalah kulit berminyak

-Menghilangkan masalah jeragat dan pigmentasi pada kulit

-Merawat masalah kulit berjerawat disebabkan oleh resdung, hormon dan lain-lain

-Mencerahkan tona kulit

-Membuang sel kulit mati

-Membersihkan kulit  dari segala kotoran

-Menghilangkan masalah parut secara efektif

-Kulit lebih segar dan ‘glowing’ setiap hari

Apa tunggu lagi? Dapat kan ACNOSKIN SEKARANG JUGA!
Order Now! Whatsapp sekarang wasap.my/+60123888567
Order Now! Whatsapp sekarang wasap.my/+60142399995

Dan jangan lupa untuk tahu lagi info lanjut boleh follow FACEBOOK kami klik sahaja di sini  https://www.facebook.com/aurawhiteofficial/