Jejaka, Mana Satu Plihan Anda?


Adakah anda tahu Auramen telah menghasilkan dua produk sabun pencuci muka yang dihasilkan khusus untuk lelaki. Dua produk ini dikenali sebagai Auramen Face Soap dan Auramen Stylo. Keduanya mempunyai fungsi hampir sama, iaitu membersihkan kotoran pada wajah namun kedua produk ini mempunyai perbezaan dan keistimewaannya yang tersendiri. Jom dapatkan info lebih lanjut  tentang 2 produk ini.

Auramen Face Soap

 

Auramen Face Soap merupakan produk sabun pencuci muka untuk lelaki yang diperkaya dengan ekstrak stem cel Epal Phytocelltec. Sabun ini berkesan untuk mencerah dan menghaluskan kulit. Ia mengandungi  vitamin C, E & A yang boleh melembapkan kulit secara semulajadi.

Sekotak Auramen Face Soap didatangkan dengan 2 ketul sabun berwarna biruSelain fungsinya yang boleh membersihkan kotoran kulit ,sabun ini juga boleh berfungsi sebagai skrub untuk menyingkirkan sel kulit mati.

Selepas 2 minggu pemakaian Auramen Face Soap, kulit semakin bersih dan licin. Kulit juga lebih lembap dan tidak mudah berminyak. Cukup dengan cucian wajah 2 kali sehari dengan Auramen Soap.

Auramen Stylo

Auramen Stylo pula mempunyai fungsi lebih ‘advance’ berbanding Auramen Face Soap. Auramen Stylo yang diperkaya dengan bahan aktif ‘Volcanic Lava’ dan ‘Bamboo Charcoal’ ini mempunyai Tri Fungsi iaitu sebagai pembersih wajah, skrub dan masker.

Didatangkan dalam bentuk cecair, anda akan merasakan butiran halus yang berfungsi sebagai biji skrub yang boleh menghilangkan bintik hitam dan sel kulit mati secara efektif sambil membersihkan kotoran pada wajah.

Untuk menjadikan cecair Auramen Stylo sebagai masker, hanya campurkan cecair sabun Stylo bersama sedikit air dan sapukan pada wajah dengan rata. Biarkan ianya meresap pada kulit selama 1 hingga 3 minit sahaja kemudia bilas dengan air bersih. Serta merta anda merasakan kulit lebih licin, dan segar.

Ia boleh digunakan 3 kali seminggu sebagai rawatan sendiri di rumah atau boleh di selang seli bersama Auramen Face Soap.

Jadi mana satukah pilihan anda? Jangan risau bro, tidak perlu membuat pilihan, dapatkan kedua-duanya sekali. Anda boleh menggunakan Auramen Face Soap sebagai sabun pencuci muka harian anda, dan gunakan Auramen Stylo 3 kali seminggu untuk digunakan sebagai masker atau skrub wajah anda.

Ayuh dapatkan 2 produk Auramen ini dan semua rangkaian produk Auramen sekarang!

PM kami melalui Whatsapp ke no Hq Auramen

www.wasap.my/60182303981
www.wasap.my/60182303981
www.wasap.my/60182303981