AURAMEN POMADE PELENGKAP GAYA MASKULIN


Dalam mengikuti trend fashion terkini, kaum lelaki bukan sahaja mahu menonjolkan kelainan dari segi pemakaian mereka sahaja malah mereka juga ingin tampil unik melalui gaya rambut mereka. Justeru itu, kini terdapat puluhan gaya rambut yang menjadi popular di internet dan menjadi ikutan ramai. Justeru, ramai jejaka yang tercari-cari produk minyak rambut yang memudahkan mereka untuk mempelbagaikan serta mengekalkan gaya rambut mereka sepanjang hari.

Memperkenalkan Auramen Pomade, rahsia rambut lelaki lebih stylo dan bergaya. Produk terbaru keluaran Aurawhite Beauty ini  berupaya membantu kaum lelaki mempelbagaikan gaya rambut mereka dengan lebih mudah. Ianya tidak terhad untuk satu jenis rambut sahaja, tetapi ia sesuai digunakan untuk semua jenis rambut seperti rambut lurus dan kerinting.

Uniknya Auramen Pomade ini kerana ia bukan sahaja memudahkan  kaum lelaki membentukkan gaya rambut mereka malah ia juga membantu membekalkan vitamin yang memelihara kesihatan rambut. Hasilnya, rambut akan lebih sihat malah lebih mudah dicuci ketika mandi. Pengguna tidak akan berasa leceh apabila menggunakan produk ini kerana ia merupakan waterbased dan amat mudah dibersihkan tanpa meninggalkan sisa-sia yang melekat pada rambut.

 

Auramen Pomade beraroma bau wangian lelaki yang tidak terlalu kuat mahupun terlampau lembut.  Hasil pemakaiannya, rambut akan lebih tampak berkilat, kemas dan gaya rambut yang dibentuk boleh bertahan sepanjang hari. Auramen Pomade telah mendapat kelulusan KKM dan diiktiraf Halal oleh Jakim, oleh itu ianya halal untuk dibawa solat dan terjamin selamat dari bahan terlarang.

Auramen juga keluar dengan  Auramen Pomade Duo yang hasil yang lebih mengancam dan lebih hebat.

 

Kini dengan dua flavour terbaru

AURAMEN POMADE DUO “MASCULINE”
AURAMEN POMADE DUO “BLUEBERRY”
NAK TAHU KENAPA POMADE DUO SANGAT BAGUS?
Lebih extra vitamin (sangat baik untuk kesihatan rambut)
lebih strong hold (ketahan gaya rambut tahan lebih lama)
yang penting sah di pakai untuk solat

Kini anda mempunyai tiga pilihan Auramen Pomade. Jom miliki ketiga-tiganya sekarang!


Ayuh dapatkan Auramen Pomade dan semua rangkaian produk Auramen sekarang!

PM kami melalui Whatsapp ke no Hq Auramen

www.wasap.my/60182303981
www.wasap.my/60182303981
www.wasap.my/60182303981