AURA RATU 1001 RAHSIA CANTIK DAN SIHAT SEORANG WANITA


Perhatian kepada wanita-wanita di luar sana, jangan biarkan kulit anda kendur sebelum masanya. Tidak kira anak dara mahupun mak dara, anda wajib menjaga penampilan anda supaya kelihatan menarik sentiasa.

Anda pastinya mahukan cara yang mudah dan berpatutan dalam menjaga penampilan anda, oleh itu jom amalkan Aura Ratu Botanical juice dan Aura Ratu Capsules, Jamu Warisan Berzaman untuk Wanita keluaran Aurawhite Beauty.

 

Gabungan herba dan akar kayu tradisional seperti buah manjakani, halba dan serapat menjadikan kedua-dua produk ini, jamu terbaik yang memberi khasiat terbaik yang diperlukan oleh setiap wanita. Bukan sahaja ia mampu menegangkan dan menganjalkan kulit malah masalah dalaman yang selalu dihadapi kaum wanita seperti masalah keputihan, kitaran haid tidak teratur, senggugut, badan mudah letih dan lain-lain juga dapat diatasi.

Ibu-ibu yang baru sahaja lepas bersalin dan sedang menjalani waktu berpantang juga sangat digalakkan untuk mendapatkan jamu hebat ini kerana ia mampu mengembalikan tenaga yang berkurangan selepas bersalin dan menaikkan seri wajah anda.

Perbezaan yang ada pada kedua-dua produk ini ialah Aura Ratu Botanical Juice didatangkan dalam bentuk cecair dan mempunyai kandungan kolagen di dalam kandungannya yang menjadikan ia unik dan istimewa. Cara pemakanannya hanya dengan mengambil 1 sudu besar pada waktu pagi sebelum sarapan dan 1 sudu besar malam sebelum tidur. Ia perlu diletakkan di dalam peti ais supaya tahan lama.

Manakala Aura Ratu Capsules pula didatangkan dalam bentuk kapsul, hanya makan 2 biji kapsul selepas makan setiap hari. Kandungannya 100% herba dan akar kayu tradisional dan tidak perlu diletakkan dalam peti ais.

Para suami yang mahu isteri anda kekal cantik muda berseri, jom dapatkan Aura Ratu Botanical Juice dan Aura Ratu Capsules  khusus untuk isteri tercinta dan harmonikan kehidupan rumah tangga anda.

Apa tunggu lagi? Dapat kan Kombo Aura Ratu SEKARANG JUGA!
Order Now! Whatsapp sekarang wasap.my/+60123888567
Order Now! Whatsapp sekarang wasap.my/+60142399995

Dan jangan lupa untuk tahu lagi info lanjut boleh follow FACEBOOK kami klik sahaja di sini  https://www.facebook.com/aurawhiteofficial/