KEMASAN SEMPURNA DENGAN AURAWHITE DD FACE CUSHION


Untuk wanita, pemilihan bedak asas yang bersesuaian sangat penting untuk menyerlahkan lagi keserian wajah si pemakai. Bedak yang tidak bersesuaian tidak mustahil akan memberikan kesan yang tak diingini seperti wajah nampak lebih gelap, nampak bercapuk,terdapat kesan iritasi dan sebagainya.

Semestinya buat wanita muslim, bedak asas yang mesra wuduk merupakan satu ciri-ciri yang dicari pada bedak asas mereka. Bedak asas yang mesra wuduk bermaksud mudah dicuci tanpa menggunakan pembersih ‘make-up’. Bedak asas yang tidak mesra wuduk, boleh mendatangkan renyah bila mereka mahu menunaikan solat.

Justeru anda wajib mendapatkan Aurawhite DD Face Cushion, bedak asas yang mengandungi spf50++ yang membantu menyerikan wajah yang kusam dan wajah tampak lebih berseri lebih daripada biasa.

Aurawhite DD Face Cushion bukan sekadar bedak asas biasa. Namun ianya istimewa kerana ia mempunyai pelbagai kelebihan. Ia didatangkan dalam satu warna iaitu warna natural supaya ianya sesuai untuk semua warna kulit seperti sawo matang, kuning langsat dan lain-lain.

Bedak asas ini bukan dalam tekstur krim seperti bedak asas yang lain. Tapi ia didatangkan dalam bentuk  “Air cushion”dimana formula bedak asas ini lebih ringan dan tidak padat. Pasti memberikan rasa teruja kepada si pengguna.

AURAWHITE DD FACE CUSHION SPF 50++ (HD DEFINITION) Percuma Glowy Creme wowww best wooooo

Bedak asas yang memberi pencerahan semulajadi dan menaikkan keserian wajah. Wajah nampak cerah bersinar sepanjang hari.

KEBAIKAN AURAWHITE DD FACE CUSHION :-

  • Pelindung dari sinaran UV
  • Mencerahkan tona kulit
  • Kulit lebih lembap, lembut dan bersinar
  • Kaya dengan vitamin B5, vitamin E dan mineral
  • Kulit nampak natural
  • Anti penuaan dan menutup pori-pori
  • Sesuai untuk semua jenis kulit

Cara Penggunaan:

Setelah melakukan penjagaan asas wajah, sapukan Glowy Crème pada seluruh wajah, kemudian sapu atau tekapkan DD Cushion pada wajah dengan rata.

Setiap pembelian Aurawhite DD Face Cushion juga diserta percuma Glowy Cream, iaitu primer makeup yang menjadikan wajah lebih berseri dan make up tahan lebih lama.

Jom jadikan Aurawhite DD Face Cushion sebahagian dari koleksi alat solek anda. Dapatkan SEKARANG!

Whatsapp sekarang KLIK wasap.my/+60123888567
Whatsapp sekarang KLIK wasap.my/+60142399995

Dan jangan lupa untuk tahu lagi info lanjut boleh follow FACEBOOK kami klik sahaja di sini  https://www.facebook.com/aurawhiteofficial/