TIPS KURUSKAN BADAN

8 Diet Cara Saya Turun 5kg Sebulan Tanpa Berlapar “aku diet ni tak boleh makan tengahari dengan kau” , pernah ke dengar ayat ini bila kita ajak kawan makan tengahari bersama waktu lunch. Perkataan diet, nak kurus , aku dah gemuk memang sinonim kan , tapi sedarkan mereka yang nak kurus ini bahawa apa yang dilakukan […]

Filem Pinjamkan Hatiku 2017

Filem Pinjamkan Hatiku diterbitkan oleh AURAWHITE GLOBAL SDN BHD dan kerjasama NUANSA  PRODUCTION ini di bawah arahan Osman Ali yang popular dengan filem seperti Anak Halal, Ombak Rindu dan Jwanita. Profil Filem Pinjamkan Hatiku 2017 Bahasa : Melayu [Malaysia] Genre : Romantik Pengarah : Osman Ali Pelakon : Ayda Jebat sebagai Laila Safitri, Shaheizy Sam […]

cara mudah dan murah menegangkan kulit anda.

AURAWHITE 24K GOLD SERUM MEMBANTU MENEGANG DAN MENCERAHKAN KULIT! Aurawhite 24K Gold Serum ialah merupakan produk terbaru keluaran AURAWHITE BEAUTY. Serum Pati Emas Tulen Diperkaya dengan Hyaluronic dapat menegangkan  kulit dirasai dengan sekali pemakaian wahh dengar macam best kan sesuai untuk semua jenis kulit tau. So pada yang pakai produk AurawhiteSkinSpa or Aurawhite Gold Skincare boleh tambah pakai […]

Lenyapkan Berbagai Masalah Kulit dengan Bantuan Sheet Mask!

Lenyapkan Berbagai Masalah Kulit dengan Bantuan Sheet Mask! Tren sheet mask yang berasal dari Korea ini banyak digemari kerana bentuknya yang seperti  tissue sangat mudah ketika digunakan. Biasanya sheet mask diperkaya dengan serum khusus sehingga hasilnya pun lebih efektif dan cenderung cepat dibandingkan masker lainnya. Gunakan sheet mask setelah mencuci wajah, kenakan toner dulu, lalu pasang sheet mask dan biarkan 15-20 miniit lalu tepuk-tepuk ringan.  Pilih […]

PENTINGNYA BULU MATA LENTIK

AURALASH 3D FIBER MASCARA mengandungi MASCARA yang boleh melentikkan dan memanjangkan bulu mata secara semulajadi yang memudahkan even maskara pun senang cuci. tahan 4bulan tau jimat sangat2…. Tipsss pakai AURALASH 3D FIBER MASCARA ?Dh kering 1 lapis ?Pkai lagi selapiss ?Kering lg pkai 1 lapis lg ?Baru panjang Dan lebat ?Dan pkai zipzap ⭐️ 500% volume […]

AURAMEN SKINCARE TERBARU MENJADI REBUTAN LELAKI DI LUAR SANA

Tahukah anda lelaki mempunyai kulit sensitive dan berminyak persoalannya produk yang mana harus lelaki gunakan.Ramai lelaki yang sering kali salah memilih produk yang bersesuain dengan kulit muka. Lelaki selalu ada masalah kulit sensitive ,kulit berminyak,kusam,berjerawat,whitehead,blackhead dan parut dari kesan jerawat. Bagaimana nak menyelesaikan masalah ini jika produk yang digunakan sentiasa salah dan tak sesuai dengan […]